Om os

Er du bøsse og søger du et nyt netværk med gode venner, med hvem du kan dele dejlige oplevelser og godt socialt samvær, så kunne HOMOGENGRUPPEN være det rette sted for dig. Vi er en gruppe af drenge, der er blevet voksne.

Pt. er vi ca. 70 medlemmer. HOMOGENGRUPPENs aktiviteter er mange og meget varierede, og vi har mange fællesoplevelser i løbet af året.

Vi går i biografen, i teateret, til ballet, besøger kunstudstillinger og arrangerer byture med spisning og vinsmagning mm. Vi arrangerer også rejser; blandt andet har vi besøgt Berlin, Madrid, Prag og Gran Canaria.

Derudover afholder vi 3 fester årligt: Forårsfest, sommerfest, (ofte med levende musik) og så selvfølgelig årets julefrokost. Alle aktiviteter bliver planlagt for et  kvartal ad gangen, og ALLE medlemmer er velkomne til at bidrage med forslag til ét eller flere arrangementer.

Der er et beskedent kontingent forbundet med medlemsskabet på kr. 200,- halvårligt. Pengene bliver blandt andet brugt som tilskud til den enkelte ved vore fester og til dækning af f.eks. den levende musik til sommerfesten.

Udover dette beløb koster festerne selvsagt et beskedent beløb pr. deltager til dækning af mad og drikkevarer.

Har du fået lyst til at høre mere, eller kan du ikke stå for fristelsen til at hoppe med på vognen, så kontakt bestyrelsen på vores mail adresse:

info@homogengruppen.dk

Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt – ses vi?

Eller du kan indmelde dig her.

============================================

LOUISIANA søndag 24. marts 2024

Jesper inviterer på tur til udstillingen Chaïm SoutineLouisianaGl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk søndag den 24. marts 2024.

Maleren Chaïm Soutine regnes for en af den såkaldte Pariserskoles førende ekspressionister – en central skikkelse i den klassiske modernisme, som med et intenst dirrende, foruroligende og forrevet billedsprog på mesterlig vis indfanger sin tid omkring og mellem de to verdenskrige.

Vi mødes foran indgangen til museet kl. 11.00, og først går vi så til cafeteriaet, hvor vi får noget at spise og drikke.

Derefter ser vi udstillingen og resten af museet.

Entréen er 145 kr. Mulighed for 25% rabat med DSB Plus.

============================================