Om os

Er du bøsse og søger du et nyt netværk med gode venner, med hvem du kan dele dejlige oplevelser og godt socialt samvær, så kunne HOMOGENGRUPPEN være det rette sted for dig. Vi er en gruppe af drenge, der er blevet voksne.

Pt. er vi ca. 70 medlemmer. HOMOGENGRUPPENs aktiviteter er mange og meget varierede, og vi har mange fællesoplevelser i løbet af året.

Vi går i biografen, i teateret, til ballet, besøger kunstudstillinger og arrangerer byture med spisning og vinsmagning mm. Vi arrangerer også rejser; blandt andet har vi besøgt Berlin, Madrid, Prag og Gran Canaria.

Derudover afholder vi 3 fester årligt: Forårsfest, sommerfest, (ofte med levende musik) og så selvfølgelig årets julefrokost. Alle aktiviteter bliver planlagt for et  kvartal ad gangen, og ALLE medlemmer er velkomne til at bidrage med forslag til ét eller flere arrangementer.

Der er et beskedent kontingent forbundet med medlemsskabet på kr. 200,- halvårligt. Pengene bliver blandt andet brugt som tilskud til den enkelte ved vore fester og til dækning af f.eks. den levende musik til sommerfesten.

Udover dette beløb koster festerne selvsagt et beskedent beløb pr. deltager til dækning af mad og drikkevarer.

Har du fået lyst til at høre mere, eller kan du ikke stå for fristelsen til at hoppe med på vognen, så kontakt bestyrelsen på vores mail adresse:

info@homogengruppen.dk

Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt – ses vi?

Eller du kan indmelde dig her.

================================================================

Hvis du er usikker på, om Homogengruppen er det rette sociale netværk for dig, så kan du ringe til
 
Lars 41 43 40 87

================================================================

 

Planlægningsmøde 21. februar 2020 hos Lars og Jerry

Så er det igen tid til at kigge ind i krystalkuglen og se, om der ikke gemmer sig et eller andet spændende i næste kvartal. Sidder der nogen og brænder inde med ønsker om at lave en fælles oplevelse for os alle, så tøv ikke med at komme frem med det.

Alle medlemmer med forslag til arrangementer er velkomne både til at møde op eller fremsende forslag til bestyrelsen på mail.

Bestyrelsen er naturligvis med på sidelinjen, hvis du har brug for hjælp, eller er i tvivl om dit forslag, men du skal selv have lyst til at stå som arrangør.

Bytur lørdag 22. februar 2020

De friske fyre mødes til en herlig bytur. Keld inviterer dig med på restaurant RizRaz i Kompagnistræde 20, 1208 København K.

Vi mødes her kl. 18:00 og får vi noget lækker, moderne middelhavsmad fra deres store buffet. Man kan få vegetarmad og kød, hvis man vil have det. Bagefter går vi videre i byen, hvor vi kan starte på Jailhouse.

Operafilm 6. marts 2020.

Steen og Ib inviterer dig til operafilmaften i deres hjem i Søborg.

Vi skal se Puccini’s fantastisk dramatiske opera ”Tosca”, med handling i Rom omkring 1800-tallet. Om kærlighed, jalousi og magtmisbrug, som ender med mord, henrettelse og selvmord – så mere dramatisk kan det nok ikke blive.

Det er en opførelse med Roberto Alagna og Angela Gheorghiu, og så er der danske undertekster. Som vanligt fortæller de først om operaen, og handlingen, så ser vi operaen, og bagefter er der natmad.

På grund af natmaden opkræves 75 kr.

Hirschsprungs Samling 8. marts 2020

Jesper inviterer på tur til Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø søndag den 8. marts 2020, hvor vi ser udstillingen “Kristian Zahrtmann – Queer, kunst og lidenskab“.

Kristian Zahrtmann (1843-1917) var kunstner, underviser og selskabsmenneske. Han malede stærke, historiske kvinder og smukke, muskuløse mænd i farverige scener med stor fortælleglæde.

Flere af hans nøgenbilleder af mandlige modeller var tæt på at skabe skandale. Samtidig eksperimenterede han med sin egen selvfremstilling i alt fra selvportrætter til hjemmets indretning og som mediebevidst celebrity.

Kristian Zahrtmann selv havde mange venner, men vi ved ikke, om han havde et kærlighedsliv. Han udtalte sig aldrig om sin seksualitet, men i flere af hans malerier er der tydelige homoseksuelle temaer.

Vi mødes ved indgangen til museet kl. 11.00. Når vi hare set udstillingen går vi til Kultorvet, hvor vi spiser frokost på Restaurant “Jacobsen“, Kultorvet 2, 1175 København K.

Forårsfest 14. marts 2020

Årets Forårsfest finder sted lørdag 14-03-2020 kl. 14:00 i Værløse.

Du kører med S-tog linie B mod Farum. Fra Værløse Station er der ca. 15 minutters gang! 1 gang i timen går bus linie 152 fra Værløse Station eller Måløv Station.

Vi mødes til en velkomstdrink, og når vi har fundet vores pladser, serveres der en lækker og frisk forårsbuffet. Du medbringer selv dine drikkevarer. Senere er der kaffe med sødt, og der bliver også tid til en dans eller tre, så husk dine bedste CD’ere med de fedeste hits. Den nøjagtige pris for herlighederne bliver meddelt pr. mail til medlemmerne sidst i januar.

Husk, at vi altid er åbne og glade modtagere af festlige indslag, så hvis du sidder inde med en skæg selskabsleg, en sjov selskabssang eller hyggelig oplæsning – så kom bare an!

Biograftur 19. marts 2020

Svend og Bent arrangerer biograftur til en aktuel forestilling torsdag 19-03-2020.

Afhængig af tidspunktet for filmen mødes vi enten inden eller efter forestillingen til en drink eller lidt mad på et sted i nærheden af biografen.

Orfeus på Gamle Scene 21. marts 2020

Ib P. inviterer dig med på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, Kongens Nytorv 9, 1050 København K lørdag 21-03-2020 kl. 15:00 til operaen Orfeus af Claudio Monteverdi.

Den græske myte om sangeren Orfeus, der mister sin elskede Euridike og derfor begiver sig ned i underverdenen for at hente hende tilbage fra de døde, har givet inspiration til mange komponister gennem musikhistorien. Monteverdis Orfeus er den første i rækken, komponeret så tidligt som 1607 til karnevallet i Mantova.

Den danske dirigent og barokekspert Lars Ulrik Mortensen står sammen med Concerto Copenhagen som garanter for en gnistrende, levende og nærværende formidling af Monteverdis enestående og udødelige musik.

Orfeus:  Marc Mauillon

Euridike: Sofie Lund Larsen

Musikken/Håbet: Ellen Larsson

Hyrde 1: Thomas Lichtenecker

Hyrde 2/Ekko: Gerald Geerink

Apollo: Mark Milhofer

Charo: Kyungil Ko

Pluto: Nicolai Elsberg

Concerto Copenhagen med dirigent Lars Ulrik Mortensen

Iscenesættelse: Jetske Mijnssen

Scenograf og kostumedesigner: Ben Baur

Lysdesigner: Bernd Purkrabek

Der synges på italiensk med danske overtekster. Billetpriser: kr. 105 – 740.

Hvis der er interesse for det, finder vi et godt sted at spise efter forestillingen.

Generalforsamling den 17. april 2020

Så er det tid til afholdelse af årets generalforsamling, som finder sted fredag 17-04-2020 kl. 17:00 i Festlokalet hos Jan og Bent.

Du kan læse gruppens vedtægter her.

Dagsorden fremgår af paragraf 8 stk. 5:

  1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere.
  2. Bestyrelsens beretning.
  3. Fremlæggelse og godkendelse af foreningens reviderede regnskab.
  4. Behandling af indkomne forslag.
  5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent.
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
  7. Valg af bestyrelsessuppleant.
  8. Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant. (Hvert år).
  9. Eventuelt

Efter generalforsamlingen bestiller vi pizzaer (for egen regning) og spiser dem sammen. Foreningen giver en øl eller vand samt kaffe.

______________________________________________________________________________

Nyhedsbrev for 2020 1. kvartal er udsendt til medlemmerne 17. december 2019. Har du ikke modtaget nyhedsbrevet bedes du kontakte bestyrelsen.