Links

 

Gay and Grey bofællesskab (Beskrivelse på Boligselskabet 3B’s hjemmeside)

gay-grey-praesentation  (Gay and Grey bofællesskabets egen præsentation af projktetet)

Kontakt Gay and Grey på heynogmai@mail.dk

 

 

PAN idræt er fællesbetegnelsen for to flerstrengede idrætsklubber (Pan Idræt København og Pan Idræt Frederiksberg) med over 25 forskellige idrætsgrene og aktiviteter – vi har aktiviteter i København og på Frederiksberg og vi tæller tilsammen over 800 medlemmer.

Vi har fokus på at skabe et inkluderende og trygt rum for sportslige ambitioner og stærke sociale relationer – og vi ved fra vores medlemmer, at det er vi eksperter i. Vi er i øvrigt stolte af, at andre er enige i dette – vores medlemstal stiger med ca. 4 pct. om året.

Vil du vide mere om vores vision og hvor vi vil hen? Så læs mere her. 

 

LGBT Danmark – Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner er en interesseorganisation med fokus på områderne kønsidentitet og seksuel orientering.

Vores indsats er fordelt på tre områder: Politik – Rådgivning – Netværk

 

Dette er hjemmesiden for magasinet Out and About for LBGT personer. Her kan du bl.a. finde de månedlige trykte magasiner og artikler vedrørende nyheder, kultur, i byen, livsstil, eventkalender, debat relevant for LBGT miljøet.  Desuden kan du i arkivet finde alle de gamle numre af Out and About.

 

 

Copenhagen Pride organiserer aktiviteter og events for og med LGBTQIA-miljøet, og deltager aktivt i sammenhænge der kan være med til at skabe synlighed, forståelse og konkrete resultater.

Vores vision er at skabe en verden, hvor enhver kan elske og leve – frit og i tryghed.

Copenhagen Pride er en lyttende, normkritisk organisation med inklusion som kerneværdi. Vi er politisk engagerede og aktivt med til at præge både holdninger og debat i samfundet. Vores flagskib er den årlige Copenhagen Pride Week i august, som er en mangfoldig menneskerettighedsfestival med trygge rum og rammer, hvor mennesker kan udtrykke sig frit, og hvor vi fejrer LGBTQIA-miljøet og fester på en seriøs baggrund. Copenhagen Pride er partipolitisk uafhængige.

 

At være bøsse er ét – at være hivpositiv bøsse noget mere.
Kombinationen kan være svær at håndtere og spørgsmålene derfor mange.

 

I Positivgruppen har du mulighed for at møde andre med hiv tæt inde på livet, bruge Villaens faciliteter og deltage i diverse arrangementer.

Klik her for yderligere oplysninger om medlemsskab af Positivgruppen.

 

Hiv og aids er fortsat en meget alvorlig og stadigt voksende sundhedsudfordring, og både en vaccine og en kur for hiv er mange år ude i fremtiden. I det lys er der behov for et stærkt AIDS-Fondet, som kan fastholde indsatsen mod sygdommen i Danmark og i verden.

AIDS-Fondet arbejder med hiv og aids samt tilhørende områder af betydning for hiv og aids, både nationalt og internationalt. Hiv og aids kræver hvert år mange menneskers liv på verdensplan, og mennesker som lever med hiv eller er berørt af hiv møder stadig fordomme og diskrimination. AIDS-Fondet arbejder for at forebygge hiv. Vi arbejder for hiv-test og effektiv hiv-behandling, og for, at nye forebyggelsesmetoder udvikles og anvendes. Vi støtter forskningen i en kur mod hiv. Samtidig arbejder vi fokuseret på at styrke rettighederne for de mest udsatte målgrupper, bekæmpe stigma og diskrimination, og for at fjerne barrierer for en effektiv hiv-indsats hvad enten de hidrører seksuel sundhedstilstand eller bunder i sociale og/eller politiske årsager, i kønsidentitet, i seksualitet eller migrantstatus.

Velkommen på Centralhjørnet – en af verdens ældste bøssebarer, hvor ikke to dage er ens, og traditionerne holdes i hævd.

På Centralhjørnet, som er homo-ejet, ved man aldrig hvad der sker. Her møder du et blandet publikum både hvad angår alder og seksualitet. Her er der plads til alle, selvom Centralhjørnet primært er en bøssebar.

I vintersæsonen, fra 1. oktober til 30. april, er der live-show hver torsdag og søndag. Her bydes på en varieté af forrygende underholdning, der bl.a. tæller dragshows, synge-piger og søndagsjazz.

Flere gange om året bliver her pyntet op til højtider og festligheder under parolen: “Det kan aldrig blive for meget”. Julen er for eksempel et orgie af glimmer og store kugler.

I sommersæsonen er der rig mulighed for at nyde
solen og en kold fadøl eller sjus ved vores dendørsborde. Stedets centrale beliggenhed gør, at vi har et rigt besøg af turister.

Hele året gælder det, at hver dag er en fest.

 

Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer.

Det er vores mål at servere klassisk dansk frokost, der smager godt og ligger behageligt i maven, drikkevarer af høj kvalitet og kaffe brygget med omhu. Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gæsterne føler sig velkomne og har det rart.

Kort sagt: Et sted, hvor vi gerne selv ville være gæster, når vi holder fri

Stedet har i flere år været drevet af Claes og Walther, som i 90’erne grundlagde Café Sebastian i Hyskenstræde. Herefter rykkede de videre til Rådhuspladsen, hvor de lavede Oscar Bar og Café, som stadig er den eneste rigtige homocafé i København. Efter en smuttur til udlandet, overtog de den legendariske smørrebrødsrestaurant Kronborg på hjørnet af Knabrostræde og Brolæggerstræde i hjertet af København.

Homogengruppen afholdt her i 2013 sin 20 års jubilæumsfest her. Og i marts 2018 vil fejre gruppens 25 års jubilæum her.

 

Har du yderlige forslag til links, du synes er relevante for gruppens medlemmer, så send dem til info@homogengruppen.dk .