Indlæg fra medlemmerne

Kære alle sammen, jeg fik lige lyst til at sende jer en lille hilsen for at fortælle lidt om, hvad der sker med nogle af de mange tilbud der hvert kvartal kommer op til alle som NYHEDSBEREV.

Den 11. Oktober var vi 12 medlemmer der hoppede ned under jorden i cisternerne i Søndermarken” for at skue et kunstværk af Ingvar Cronhammer.

Det var en dejlig oplevelse flot at se hvad der kan laves et sådan sted, man bliver helt høj både at oplevelsen under jorden  og så selvfølgelig alle der deltog efter udstillingen, hjemme hos os på Azaleavej.

Kaffe og hjemmebagte boller + kringle fra Lagkagehuset ikke dårligt, hvis det altså stemmer overens med alle de dejlige tilbagemeldinger vi har fået.

Det er SÅ fedt når vi mødes alle sammen og både Jerry og jeg siger hermed selv tak til alle der har nydt det denne solskinsdag i oktober.

Den 23. oktober var vi igen ude og vifte med ørerne, Nørrebro Teater, hvor vi så En kort – en lang, et brag af en forestilling, det var virkeligt godt. ” Har du ikke set den så SKYND DIG ”Det er virkeligt en oplevelse. Vi var

11 friske der  fyre der satte sig ned  i de flotte stole og vi fik alle noget for pengene, vi siger tak til alle der havde lyst til at dele også denne oplevelse sammen med os. Speciel tak til Bo, der tog opgaven til sig og fandt et spisested til de af jer der var lidt småsultne J før forestillingen.

Også denne gang har vi fået dejlige tilbagemeldinger fra flere af jer der deltog, og vi siger tak for det. Vi er glade for disse tilbagemeldinger, det giver lyst til at finde på nye udfordringer.

Det har også været meget dejligt, at se ” nye” medlemmer komme med til disse arrangementer. Det er bare SÅ skønt når det lykkes at finde på noget der tiltaler så mange.

Den 25. oktober var vi også ude og hygge os, denne gang hos Arne, hvor vi så filmen The Celluloid Closet, også her var der fuldt hus og dejlig hjemmebag boller og kage, det var bare så dejligt også at se, hvordan det lykkes at samle nogle dejlige mennesker til et arrangement hjemme i de private gemakker, TAK til Arne for denne aften.

Der har i år allerede været mange andre arrangementer der er løbet af staben allerede og at det også har været dejligt at deltage i disse, men vi er 70 medlemmer og vi vil frygteligt gerne have mange flere af jer med når vi tager i byen, i biffen, i teateret, på bar, på restaurant

HOMOGENGRUPPEN er DIN gruppe, det er dig selv der afgør om det skal være sjovt og aktivt. ALLE MEDLEMMER har ret til at komme med forslag til et eller andet arrangement og ALLE kan melde til bestyrelsen, hvis de vil stå for et arrangement, men ikke kan komme til planlægningsmøderne. Du må ikke tro at bestyrelsen bestemmer og planlægger alt, hvad der skal ske, det er hvert enkelt medlem der er medansvarlig for at gøre gruppen levende.

Er der nogle af jer, der kender en eller flere der ville have glæde af at være medlem hos os ? så fortæl dem om os og lad dem komme og dele alle oplevelserne med os andre, der er altid plads til en til J

Lige nu er der KUN 1 måned til JULEFROKOSTEN og det er NU du skal tilmelde dig til denne herlige dag i Ishøj Sejlklub. Der er en lille gruppe der knokler i disse dage med sjove tiltag til denne fest, du skal ikke snyde dig selv for at få denne oplevelse med.

Jeg glæder mig til ar se jer ALLE sammen i Ishøj Sejlklub om en måneds tid….

Kram Lars

——————————————————————-